HomeFeaturedFocusIncotro se indreapta smartphone-ul?

Incotro se indreapta smartphone-ul?

ZTE-back

Se pare că este o întrebare la care nici măcar producătorii nu prea mai găsesc răspunsul. O realitate care se reflectă extrem de corect în cele mai recente lansări de flagship-uri de la producătorii din primul eșalon. Aprope toate vârfurile de gamă, fie că sunt de la Samsung, HTC sau LG (și mulți alții) au aceleași specificații tehnice de bază, iar elementele care le diferențiază de competitori sunt din ce în ce mai greu de identificat. Și asta dăunează destul de mult la capitolul imagine, acolo unde fiecare producător încerca să vină cu inovații care să îl aducă în atenția opiniei publice și a eventualilor cumpărători.

Chiar dacă nu este considerată de către unii o companie din prima linie a pieței de smartphone (eu am o părere diferită), ZTE se confruntă cu aceleași probleme. Motiv pentru care chinezii caută ajutor pentru ieșirea din acest impas chiar la utilizatori. Și asta mi se pare o idee grozavă.

ZTE vrea să producă un smartphone revoluționar și cere ajutorul publicului în acest sens. Ba chiar sunt dispuși să și plătească pentru acest lucru. Mici stimulente financiare, posibilitatea de a primi telefonul înaintea publicului larg sau chiar recunoașterea meritelor pentru dezvoltarea noului proiect pe scena CES 2017, acolo unde terminalul ar trebui să fie lansat oficial.

“Sometimes the best ideas come from people outside of a company who have a fresh take and we wouldn’t have thought of otherwise.”

Așa că orice idee revoluționară de dispozitiv mobil realizabil din punt de vedere al tehnologiei și care să poată fi implementată la un cost pe care să și-l permită o bună parte din utilizatori, este binevenită pe un forum dedicat. Sunt chiar curios ce o să iasă!

via TheVerge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep