HomeFeaturedFocusCool 1 Dual prezentat oficial

Cool 1 Dual prezentat oficial

cool 1 dual big

Iată că proiectul de smartphone pe care l-au conceput cei de la LeEco împreună cu Coolpad (companie în care LeEco deține o felie importantă din acțiuni) vede lumina zilei la modul oficial. Și apar și surprize, în ciuda informațiilor care s-au mai scurs despre Cool 1. Acesta este numele acestui terminal cu care cele două companii atacă piața din China, cu promisiuni de disponibilitate globală. Dacă are sau nu șanse de reușită? Eu cred că, cel puțin în țara natală, în ciuda competiției destul de acerbe, Cool 1 va fi destul de bine primit. Atât datorită notorietății celor două nume implicate în proiect, cât și unui raport preț specificații destul de atractiv.

LeEco Cool 1 Dual (se pare că aceasta va fi denumirea comercială a telefonului), este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 652, cu procesor octa-core (4 x 1,2 GHz Cortex-A53 și 4 x 1,8 GHz Cortex-A72, plus un GPU Adreno 510), combinată cu un display IPS full HD (1080p) de 5,5 inchi. La nivel de memorii se disting trei variante. Una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB, una cu memorie RAM de 4 GB și aceeași cantitate de memorie internă și una cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. De notat că telefonul nu are slot pentru microSD.

cool1 dual small

Dual-ul din denumire vine de la sistemul dual-camera de pe partea din spate a telefonului, cu doi senzori de 13 megapixeli. Unul RGB și unul monocrom, pe același sistem ca la Huawei P9. Acest sistem este capabil să filmeze 4K și este dotat cu un dual-tone flash. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

O construcție metalică de tip uni-body, cu margini foarte subțiri ale ecranului, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate, abilități dual-SIM, conectivitate LTE, un acumulator de 4060 mAh și un Android 6.0 Marshmallow sunt restul de caracteristici care merită evidențiate. Am lăsat-o la urmă pe cea mai importantă dintre ele, prețul.

Așa cum am spus, un raport preț specificații extrem de atractiv. Versiunea cea mai slabă are un preț de aproximativ 160 dolari, cea din mijloc (4 GB RAM și 32 GB ROM) costă 220 dolari, iar cea de top, cu memorie RAM de 4 GB și stocare de 64 GB are un preț de 250 dolari. Evident, valabile în China. Chiar și așa, eu cred că au fost îndeplinite aproape toate condițiile pentru un hit de vânzări.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep