HomeStiriBenQ lanseaza doua monitoare din gama de top

BenQ lanseaza doua monitoare din gama de top

1440732329

Modelele VZ2470H şi VZ2770H, căci despre ele este vorba, sunt două monitoare cu design asimetric, care beneficiază de o ramă foarte subţire şi un exterior elegant, complet alb, ce se potriveşte oricărui stil. Până la urmă, aspectul lor este argumentul cu care BenQ atacă piața și încearcă să își cucerească fanii. Cele două monitoare sunt dotate cu un contrast nativ de 3000:1, timp de răspuns GTG de 4-ms şi tehnologie Eye-Care, fiind astfel potrivite pentru o multitudine de activităţi, de la browsing sau aplicații office, până la vizualizarea de filme sau jocuri de ultimă generaţie. Prezența unui panel LED ANVA+ cu 16 milioane de culori reale şi a contrastului foarte ridicat, oferă celor două modele performanța de a afișa imagini bogate în detalii, chiar şi în zonele întunecate, în culori vibrante şi foarte apropiate de realitate.

Ambele modele oferă utilizatorului o rezoluţie 1920 x 1080 pixeli, conectivitate 2x HDMI 1.4a, unghiuri de vizualizare extinse (178°/178°), capabilităţi de reducere a efectului de blur şi un timp de răspuns rapid de 4-ms GTG, ce elimină complet riscul apariţiei efectului de ghosting.

1440732442

Din dorința de a crește comfortul vizual pe durata utilizării, cele două monitoare integrează tehnologia BenQ Eye-Care. Astfel, în timp ce ecranele normale LCD reîmprospătează imaginea afișată cu o frecvență de 200 de cadre pe secundă, modelele dotate cu tehnologia BenQ FlickerFree elimină complet disconfortul creat de această frecvență a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, reducând în mod eficient oboseala ochilor și oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului.

Tot aici veți întâlni si tehnologia Low Blue Light, ce ajută la reducerea efectelor negative produse de spectrul de lumină albastră emis de ecran. Aceasta permite utilizatorului să selecteze unul dintre cele patru moduri presetate, fie că este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumină albastră cu maxim 70% în timpul utilizării.

Cele două monitoare vor fi disponibile în România începând cu sfarșitul lunii august, la un preț recomandat de raft de 849 lei pentru VZ2470H si 1049 lei pentru VZ2770H.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep