HomeFeaturedFocusHonor 5 Play, entry-level de 90 de dolari de la Huawei

Honor 5 Play, entry-level de 90 de dolari de la Huawei

honor 5 play

Deși evenimentul de ieri a fost centrat pe prezentarea oficială a phablet-ului Honor Note 8, Huawei a profitat de ocazie și a prezentat și un model entry-level din aceeași serie Honor, un adevărat budget-phone cu un preț de doar 90 de dolari (valabil în țara natală). Prețul mic este cam singurul aspect la care telefonul își propune să impresioneze, dar cu toate acestea reușește să arate mai mult decât decent și din punct de vedere tehnic.

Un display de 5 inchi și 720p rezoluție ascunde în spate un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1,3 GHz (Cortex-A53). Partea bună este că memoria RAM nu face concesii și rămâne la acei 2 GB pe care eu îi consider minimul de bun-simț pentru un smartphone al zilelor noastre. Camerele foto sunt de 8 și respectiv de 2 megapixeli, capacitatea internă de stocare de 16 GB (din nou o bilă albă), iar acumulatorul are o capacitate de 2200 mAh. Există chiar și conectivitate 4G, inclusiv VoLTE, așa că imaginea generală este destul de corectă prin prisma prețului accesibil.

Huawei nu a detaliat intențiile sale comerciale cu acest terminal, care ar arăta extrem de bine în ofertele operatorilor, acolo unde Huawei a făcut figuri frumoase de vânzări de nenumărate ori. Cine știe ce se va întâmpla cu Honor 5 Play, pe care eu îl văd totuși și în Europa, chiar și sub alt nume.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep