HomeFeaturedFocusLG V20 va fi primul smartphone ce va veni cu Android 7...

LG V20 va fi primul smartphone ce va veni cu Android 7 Nougat

lg v10

Gigantul coreean a admis oficial că pregătește o continuare pentru LG V10, pe care o va prezenta opiniei publice in septembrie, fără să intre însă în prea multe detalii de natură tehnică. Nu este o problemă, și-a intrat în rol morișca zvonurilor, din care au ieșit la iveală câteva specificații ale acestui smartphone de care, spun analiștii, se leagă speranțele LG pe piața de smartphone pentru acest final de an. Dacă așa este, atunci LG V20 va fi din start disponibil la nivel global, spre deosebire de predecesorul său, care a avut o prezență mai discretă în anumite regiuni ale lumii.

O sursă din țara de baștină a LG vine cu câteva informații tehnice despre viitorul flagship. Se pare că acesta va avea un display full HD de 5,5 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o memorie RAM de 4 GB (s-ar putea să existe și o variantă doar cu 3 GB), stocări interne de 32 sau de 64 GB, slot microSD, o cameră foto principală de 20 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli, un port USB Type-C și un acumulator de 4000 mAh.

Nu au fost făcute referiri la cel de-al doilea ecran pe care LG V10 îl avea. Și nici la sistemul frontal dual-camera cu care acesta era dotat. Asta nu înseamnă că ele nu vor exista. Oricum, informațiile trebuiesc tratate cu rezerve, sursa este una necunoscută. Sunt convins că vom vedea și mai multe detalii în viitorul apropiat, având în vedere timpul scurt rămas până la anunțul oficial.

Iar dincolo de toate acestea, LG V20 va fi primul smartphone Android care va veni cu versiunea 7.0 Nougat.

via SlashGear

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep