HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Pro va avea versiune Mini?

Xiaomi Redmi Pro va avea versiune Mini?

xiaomi redmi pro mini

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe materialele care prezentau lansarea oficială a lui Xiaomi Redmi Pro, că apare la orizont o informație, deocamdată doar la nivel de speculație, cum că acest terminal va avea și o versiune mini. Acolo unde mini se traduce printr-un display de 5,2 inchi. Specific lucrul acesta pentru ca amatorii de compacte Android, care încă mai speră la acel flagship cu diagonală de 4,5 sau 4,7 inchi și cu specificații de top, să nu se entuziasmeze inutil prea tare. E drept, dacă această versiune mini se va dovedi reală, ea arată destul de bine chiar și fără a putea fi încadrată în categoria compactelor, așa că merită câteva clipe din atenția noastră.

Cum spuneam, o combinație de display OLED de 5,2 inchi și rezoluție full HD cu un chipset Qualcomm Snapdragon 652 conduc show-ul tehnic, secondate de mai multe versiuni de memorii. Prima cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB, a doua cu 4 GB de RAM și 64 GB ROM și cea finală, cu aceiași 4 GB de memorie RAM și stocare internă de 128 GB. Exact ca frățiorul mai mare. Camera foto principală va fi de 13 megapixeli, acumulatorul va avea o capacitate de 4000 mAh și încărcare rapidă, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale va fi integrat în butonul home.

Zvonurile au mers până la nivel de prețuri (de la 225 dolari, la 255 dolari și până la 285 dolari, în funcție de versiunea de memorii), motiv pentru care cred că există acolo un suport pentru toate aceste supoziții. Până la urmă, nu iese fum fără foc, iar acest Xiaomi Redmi Pro Mini pare să arate destul de frumos pentru a nu fi real. Să vedem!

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep