HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelul G9 Plus

Huawei a prezentat oficial modelul G9 Plus

huawei-g9-plus

După Huawei G9 Lite, iată că un nou membru al familiei vede lumina zilei. Huawei lansează modelul G9 Plus, care a fost prezentat în China, unde a și devenit deja disponibil la precomandă, cu promisiuni de livrare începând cu 25 august. Pare a fi un mid-rage plasat în partea superioară a acestei categorii. Și propune un preț ușor mai mare decât m-aș fi așteptat de la producătorul chinez, care ne-a obișnuit cu oferte ceva mai atractive. Noroc cu relația bună pe care Huawei o are cu operatorii (cel puțin în Europa), așa că G9 Plus are șanse să facă o figură frumoasă până la urmă. Asta în eventualitatea în care chinezii vor decide să atace cu acest model și piețe mai occidentale. Pentru moment nu au fost făcute publice informații în această direcție.

g9 plus

Așadar, Huaweo G9 Plus propune un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz. La nivel de memorii se disting două variante de telefon. Una cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate de stocare de 32 GB și una pentru entuziaști, cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă. Terminalul are o cameră foto principală de 16 megapixeli și una dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli. Sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow cu EMUI 4.1 peste, iar acumulatorul are o capacitate de 3340 mAh. Evident, nu lipsesc abilitățile dual-SIM și nici conectivitatea de tip LTE. Atât configurația, cât și senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat în partea din spate a telefonul aduc destul de bine aminte de Huawei Maimang 5.

Motiv și mai puternic pentru a crede că Maimang 5 este denumirea sub care telefonul se va vinde în China și G9 Plus poate fi numele pentru piețele occidentale. Însă în eventualitatea acestei teorii, nu prea mai are sens vânzarea directă a lui G9 Plus în China.

Din punct de vedere al prețurilor G9 Plus costă 360 dolari pentru versiunea cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare. Adică exact ca Maimang 5. Hai că poate se va lămuri și misterul ăsta.

via PhoneRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep