HomeFeaturedFocusLeEco Le 2s vrea sa fie primul smarphone cu 8 GB de...

LeEco Le 2s vrea sa fie primul smarphone cu 8 GB de RAM

eco 2s

Se pare că producătorul chinez nu vrea să renunțe la această ambiție, deși ea a mai fost odată exprimată și așteptările opiniei publice au fost trădate în luna iunie, atunci când se zvonea că va fi doborâtă și această barieră. Între timp s-au mai aruncat în luptă, cel puțin la nivel declarativ neoficial și Oppo (cu viitorul Oppo Find 9)și chiar și Microsoft cu un posibil Surface Phone pe care entuziaștii încă îl mai așteaptă. Deocamdată nu s-a concretizat nimic, motiv suficient pentru sursele mai cenușii de informații din piața de smartphone să atragă atenția asupra viitorului LeEco Le 2s, chipurile un urmaș al lui LeEco Le 2, care nu a reușit să atingă borna celor 8 GB de memorie RAM.

Terminalul pare a avea intenții serioase și dincolo de memoria sa RAM, asta dacă e să dăm crezare zvonurilor recente care au apărut în media de specialitate. Cu noul chipset Qualcomm Snapdragon 821 (care pare fi același cu 823) și cu un display QHD de 5,5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D, viitorul flagship poate fi un adevărat avion în lumea smartphone. Măcar la nivel de imagine, acolo unde acei 8 GB de RAM contează mult mai mult decât la performanța telefonului.

Chiar și așa, un eventual astfel de smartphone va fi disponibil doar pe piața din China. Iar accesul consumatorilor mai occidentali la el va fi destul de greoi. Dar până la a discuta problemele de disponibilitate, cred că ar fii mai sănătos să așteptăm să îl vedem că apare oficial. Neoficial, el s-a făcut văzut în fotografiile din materialul nostru, însă nu pare încă dispus să arate prea multe.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep