HomeFeaturedFocusLeEco Le 2S Pro pare decis sa rupa topurile

LeEco Le 2S Pro pare decis sa rupa topurile

leeco le 2s Pro

Este vorba despre topul scorurilor obținute în AnTuTu Benchmark, o zonă care mie nu prea îmi place, pentru că mi se par mult mai interesante performanțele din timpul experienței de utilizare, însă o zonă pe care producătorul chinez LeEco pare a se fi specializat. Până la urmă este și asta o modalitate de marketing pe care o gustă mulți utilizatori hardcore, iar LeEco pare decis să se bucure de această supremație cât mai mult. Altfel nu îmi prea explic de ce apare deja în discuție un Le 2S Pro la doar două luni după ce predecesorul său a văzut oficial lumina zilei. Oricum, sistemul de denumiri pe care l-au găsit cei de la LeEco m-a confuzat de tot. Le 2S, Le 2S Pro… Eu unul am cam amețit.

Pentru a scoate un asemenea scor ca cel cu care se laudă LeEco Le 2S Pro (157897 puncte în AnTuTu), este nevoie de niște specificații tehnice pe măsură. Așa că intră iarăși în scenă chipset-ul Qualcomm Snapdragon 821, pe care l-am văzut chiar astăzi în configurația lui Xiaomi Mi Note 2. De această dată combinat cu o memorie RAM de 8 GB se spune (deși va exista și o versiune ceva mai normală, cu doar 4 GB de RAM).

Și pentru ca asemănările cu Xiaomi Mi Note 2 să meargă și mai departe, apare și în cazul lui LeEco Le 2S Pro același display cu design dublu curbat, la fel ca la Galaxy Edge, dar și aceleași două variante de rezoluții, QHD sau doar full HD. În cazul celei full HD, curbura ecranului este dată doar de o sticlă de protecție 2.5D.

Păcat că, la fel ca și în cazul Xiaomi, vorbim despre niște telefoane care au șanse minime de a ajunge oficial în Europa. Doar ofertele magazinelor online chinezești, care livrează chiar și pe la noi prin țară reprezintă o soluție, însă una care atrage după ea și destule riscuri.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep