HomeFeaturedFocusAcer a prezentat modelele Liquid Z6 si Z6 Plus

Acer a prezentat modelele Liquid Z6 si Z6 Plus

acer liquid z6 plus

Pe măsură ce se apropie IFA-ul din Berlin, încep anunțurile oficiale despre terminalele cu care producătorii, mai mari sau mai mici, își vor atrage vizitatorii în standuri. Iar Acer se numără printre acele companii care nu lasă loc de surprize direct în standul său, ci își anunță împrealabil produsele. Anul acesta Liquid Z6 și Liquid Z6 Plus se numără printre starurile evenimentului. Să le analizăm puțin și să vedem cam care sunt șansele lor de a face o impresie pozitivă și, ulterior, de a transforma această impresie în cifre de vânzări cât mai frumoase.

Acer Liquid Z6 propune o combinație de display de 5 inchi și rezoluție HD cu un chipset MediTek MT6737 cu procesor quad-core de 1,25 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T720MP2 și o memorie RAM de 1 GB. Cam subțire, însă prețul de 119 euro parcă mai însuflețește puțin atmosfera. O capacitate internă de stocare de 8 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli și un acumulator de 2000 de mAh, precum și construcția din plastic, ne arată destul de clar că Acer a dus acest terminal cât mai jos pentru a oferi o alegere low-budget.

acer liquid z6

Liquid Z6 Plus urcă din start ștacheta și vine cu un display full HD de 5,5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D. Chipset-ul este un MediaTek MT6753 cu procesor quad-core de 1,3 GHz (Cortex-A53), iar memoria RAM este de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 32 GB, camera foto principală de 13 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, senzorul pentru citirea amprentei digitale, acumulatorul de 4080 mAh și chiar și construcția metalică demonstrează din plin că intențiile Acer au fost aici de altă natură. Iar configurația arată parcă și mai bine cu un preț pentru Europa de 249 euro. Nu este cea mai ieftină alegere în aceste specificații, dar este pe acolo.

Telefoanele, care vin cu Android 6.0 Marshmallow, vor fi disponibile în lunile noiembrie (Liquid Z6) și decembrie (Liquid Z6 Plus). Cam ciudat să le arăți acum, dar să le pui în vânzare peste 3-4 luni.

via Digital Trends

 

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep