HomeFeaturedFocusSamsung a lansat smartwatch-ul Gear S3

Samsung a lansat smartwatch-ul Gear S3

Samsung-Gear-S3-Classic-and-Frontier

A treia generație de ceasuri inteligente de la Samsung vine în două formate, Classic și Frontier. Ambele cu dimensiuni ceva mai mari decât predecesorul (display de 1,3 inchi, protejat cu sticlă Gorilla Glass SR+  și diametru total de 46 milimetri), motiv pentru care coreenii au decis să vândă în continuare și generația S2, pentru cei cu mâini mai delicate.

Gear S3 Frontier este cel mai sportiv dintre cele două, vine echipat cu o curea din cauciuc, are culoare neagră și este capabil de conexiuni 3G/LTE. Classic este ceva mai delicat la nivelul aspectului, lucru datorat în mare parte curelei de piele, are ramă argintie și știe doar conexiuni Wi-Fi/Bluetooth. Ceea ce înseamnă că la nivel de apeluri funcționează doar ca hands-free.

În rest, aceleași caracteristici, dintre care se remarcă o certificare IP68 și construcția din oțel special 316L. Rezoluția display-ului SuperAMOLED este de 360 x 360 pixeli, capacitatea internă de stocare este de 4 GB, RAM-ul de 768 MB, iar procesorul un dual-core la 1 GHz. Au fost adugate funcționalități noi, cea mai remarcată fiind always-on.

La nivel de prețuri nu s-au comunicat detalii oficiale în momentul evenimentului, însă coreenii au confirmat ulterior un preț de 399 euro valabil în Europa, pentru ambele modele. Destul de sus!

Mai multe detalii de la evenimentul de lansare și impresii despre produs puteți citi pe ComputerBlog.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep