HomeFeaturedFocusLeEco Le Pro 3 apare in online

LeEco Le Pro 3 apare in online

le eco le 2s new

Unde altundeva, dacă nu în top-ul AnTuTu Benchmark, acolo unde producătorul chinez se străduie din răsputeri să doboare record după record în ceea ce privește scorurile maxime, arătând astfel lumii întregi că produce cele mai puternice terminale smart. După ce mai ieri l-am văzut pe LeEco Le 2S Pro stabilind un nou record în AnTuTu, cu 157897 puncte, astăzi un nou telefon care confirmă (dacă mai era nevoie) sistemul alambicat de denumiri ales de producătorul chinez.

Este vorba despre LeEco Le Pro 3, care, deși nelansat oficial, la fel ca fratele său pomenit mai sus, a trecut prin sistemul de punctare a performanțelor de la AnTuTu (cea mai populară aplicație de benchmark) reușind un scor de 163546 puncte. Foarte fain, lider absolut, dar unde este telefonul? Că până la urmă asta este cel mai important! Să vedem și momentele în care cele două terminale vor fi prezentate oficial de către LeEco (și denumirile pe care le vor avea, că am impresia că este o mare încurcătură acolo).

Până atunci, informațiile indică un chipset Qualcomm Snapdragon 821 combinat cu o memorie RAM de 6 GB (unele voci spun chiar 8). Cam atât. De aici impresia de ușoară confuzie. Nu ar fi exclus ca să vorbim de fapt despre același terminal.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep