HomeFeaturedFocusLenovo Vibe C2 Power apare oficial pe furis

Lenovo Vibe C2 Power apare oficial pe furis

lenovo vibe c2 power

Este una dintre acele apariții pe marginea cărora producătorul nu face prea mare tam-tam, ba din contră, încercă să fie cât mai discret. Poate și din cauză că vorbim despre un entry-level și că acest upgrade pe care C2 Power îl constituie, vine la aproximativ două luni de la lansarea oficială a lui Lenovo Vibe C2. Cam repede, aș spune eu. Totuși, C2 Power vine cu un argument destul de serios în fața potențialilor cumpărători, o capacitate a acumulatorului peste media categoriei din care face parte. Și asta îl poate ajuta să facă o figură frumoasă de vânzări.

Așadar, Vibe C2 Power, după cum o trădează și numele său, crește capacitatea acumulatorului. Un entry-level cu un acumulator de 3500 mAh ar trebui să dea dovadă de o autonomie peste medie. În plus, în spatele unui display de IPS de 5 inchi și rezoluție HD (720p), se ascunde acum o cantitate dublă de RAM față de modelul original. Cu o memorie RAM de 2 GB, C2 Power a depășit acea barieră pe care eu o consider de bun simț la un smartphone (deși am avut și surprize plăcute cu doar 1 GB de RAM). Un chipset Mediatek MT6735P cu procesor quad-core de 1,0 GHz (Cortex-A53), o capacitate internă de stocare ce poate fi de 8 sau de 16 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow formează restul configurației acestui smartphone care pare, cel puțin pe hârtie, destul de decent.

Având în vedere că Lenovo Vibe C2 Power, la fel ca și predecesorul său, dispune și de conectivitate LTE și de abilități dual-sim, poate fi o alegere fericită, mai ales în cazul celor atenți și cu bugetul. Nu de alta, dar Lenovo a știut să păstreze nivelu de prețuri pentru dispozitivele sale în limite destul de decente, așa că nu mă aștept să își schimbe această abordare tocmai acum.

Când vor face cunoscute și detaliile comerciale legate de preț și mai ales disponibilitate, le vom aduce și în atenția voastră.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep