HomeFeaturedFocusHuawei Honor Note 8 prezentat oficial

Huawei Honor Note 8 prezentat oficial

huawei honor note 8

Producătorul chinez care ocupă locul al treilea la nivel global după numărul de unități vândute, atacă în forță și segmentul phablet-urilor high-end, acolo unde toată lumea este cu ochii pe Samsung Galaxy Note 7, care va fi prezentat diseară, încoronat rege incontestabil al categoriei. Ei bine, lupta devine tot mai complicată și numărul de competitori tot mai mare. Și cel puțin la nivel de imagine, Huawei dă o primă lovitură înspre Samsung, anunțând un Note 8 în condițiile în care coreenii prezintă diseară un Note 7 (care și așa a sărit peste o cifră pentru a ajunge aici).

Din punctul de vedere al configurației nu sunt suprize față de ceea ce a circulat neoficial săptămâna trecută. Avem un display AMOLED de 6,6 inchi cu rezoluție QHD, un chipset Kirin 955 (procesor octa-core – 4 x Cortex-A72 plus 4 x Cortex-A53 și GPU Mali-T880 și o memorie RAM de 4 GB (există zvonuri care spun că ulterior va apărea și o variantă cu 3 GB de RAM). Capacitatea internă de stocare poate fi de 32, 64 sau 128 GB, există și un slot hibrid microSD/SIM pentru cei care nu se satură cu memoria internă disponibilă.

huawei honor note 8 front

Un senzor de 13 megapixeli pentru camera foto principală și unul de 8 megapixeli pentru amatorii de selfie-uri se ocupă de partea de foto-video. Conectivitatea LTE este disponibilă doar pentru SIM-ul principal. Un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator de 4500 mAh și un Android 6.0 Marshmallow sunt restul de atribute tehnice ale acestui phablet.

Informațiile leak-uite săptămâna trecută au intuit corect și prețul de vânzare, cel puțin parțial. Versiunea cu 32 GB de memorie internă are un preț de 340 dolari, evident valabil în China. Acesta urcă până la 420 dolari pentru varianta de 128 GB. Disponibilitatea nu a fost detaliată foarte mult, însă au fost făcute promisiuni de distribuție globală. Ceea ce sună ceva mai bine și pentru noi, europenii. Cel puțin pentru cei care iubesc ecranele mari.

via PhoneRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep