HomeMobileAndroidMoto Z Play prezentat oficial

Moto Z Play prezentat oficial

moto z play

Așa cum spuneam în urmă cu câteva zile, nu a mai rămas loc de secrete în ceea ce privește acest smartphone lansat de Lenovo, care a fost prezentat oficial confirmând majoritatea informațiilor pe care le știam deja. Doar la capacitatea acumulatorului apare o diferență, acesta fiind, se pare, mai mare în realitate, ajungând la 3500 mAh.

În rest, totul așa cum se știa deja. Un display AMOLED full HD de 5,5 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 625, cu procesor octa-core de până la 2 GHz (Coretx-A53), o memorie RAM de 3 GB, capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli și un Android 6.0.1 Marshmallow, cu promisiuni de Nougat. Construcția este din sticlă, metalul este prezent doar la rama ce înconjoară telefonul, iar senzorul de amprentă digitală este integrat în butonul home.

Apare totuși o noutate, una chiar așteptată de mulți, reprezentată de informațiile referitoare la prețul acestui mid-range. Un 499 de euro pentru piețele din Europa mi se pare ceva cam sus, sper să apară pe parcurs ceva discount-uri, spre succesul vânzărilor acestui terminal.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep