HomeFeaturedFocusNoutati Philips la IFA: monitoare curbate, tehnologia UltraColor si Pop-Up Security

Noutati Philips la IFA: monitoare curbate, tehnologia UltraColor si Pop-Up Security

UltraColor lifestyle image

MMD, partenerul licențiat al Philips pentru producția de monitoare, vine la IFA cu o serie de inovații pentru „profesioniștii din domeniul afacerilor cât și pentru utilizatorii obișnuiți”. Cu tehnologia UltraColor și cu o noua gamă mai largă, cu cel mai nou monitor curbat 4K de 40 de inci și monitoare cu camere web de tip pop-up care apar numai atunci când sunt utilizate, Philips încearcă să cucerească publicul de la IFA-ul din Berlin.

Un punct de atracție este în mod clar monitorul de 40 de inci Brilliance Curved, cel mai mare monitor curbat 4K de pe piață. Modelul va apărea în magazinele de specialitate începând cu trimestrul patru al anului. Nu există informații legate de preț, dar nu vă așteptați să fie ieftin.

“Noul monitor curbat de 40 de inci dovedește angajamentul nostru continuu de a oferi experiențe avansate utilizatorilor care stau fie la un birou, fie acasă”, a declarat Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management din cadrul MMD.

Modelul 4K de 40 de inci nu este singurul curbat din cadrul standului. Vizitatorii pot vedea o prezentare în avanpremieră a viitoarei serii X7 de monitoare 21:9 fără ramă, curbate, cu apariția modelului de 34 de inci. Acest monitor ultra subțire ce va urma să fie lansat anul acesta poate fi reglat pe înălțime oferind în același timp o rezoluție Quad HD și sunet integrat.

Îmi place și conceptul de Pop-Up Security, o cameră web de tip pop-up, care iese din rama monitorului doar atunci când este utilizată. O piedică importantă în fața hackerilor de camere web, o soluție pe care sper să o vedem implementată pe cât mai multe monitoare sau televizoare smart. Deocamdată ea poate fi văzută pe un monitor de 27 inchi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep