HomeEvenimenteCESSamsung anunta noua gama de monitoare OLED de gaming Odyssey

Samsung anunta noua gama de monitoare OLED de gaming Odyssey

Înainte de CES 2024 Samsung a anunțat noua gamă de monitoare OLED de gaming cu modelele Odyssey OLED G8, Odyssey OLED G6 și Odyssey OLED G9.
Înainte de CES 2024 Samsung a anunțat noua gamă de monitoare OLED de gaming cu modelele Odyssey OLED G8, Odyssey OLED G6 și Odyssey OLED G9.

Ieri vă spuneam că LG a anunțat primul monitor cu suport de afișare la 480 Hz, azi vin să vă spun că Samsung a anunțat lansarea noilor monitoare de gaming Odyssey OLED care vor debuta săptămâna viitoare în Las Vegas. Vorbim despre modele OLED, Odyssey OLED G9 (nume model: G95SD), Odyssey OLED G8 (nume model: G80SD) și Odyssey OLED G6 (nume model: G60SD).

Odyssey OLED G9

Cel mai interesant este modelul Odyssey OLED G9, cu aspect curbat și diagonală de 49 de inci (124,4 cm) și rezoluție DQHD (5.120×1.440). Urmează Odyssey OLED G8, primul monitor de gaming Samsung OLED plat de 32 de inch (81.2) cu rezoluție 4K UHD (3.840×2.160) și un aspect de 16:9. Ambele monitoare au o rată de reîmprospătare de 240Hz și un timp de răspuns GTG de 0,03ms.

Odyssey OLED G8

Cel de-al treilea model, Odyssey OLED G6, este un monitor de 27 de inch (68.5 cm) QHD (2.560×1.440) care suportă un raport de aspect de 16:9, o rată de reîmprospătare de 360Hz și un timp de răspuns GTG de 0,03ms.

Merită reținut și că monitoarele Odyssey OLED G9 și Odyssey OLED G8 sunt, de asemenea, construite pentru divertisment all-in-one. Echipate cu platforma Samsung Smart TV și Samsung Gaming Hub, acestea oferă acces la servicii de streaming și gaming în cloud fără descărcări, constrângeri de stocare sau necesitatea unui PC/console.

Toate cele trei modele noi includ tehnologia OLED Glare-Free care minimizează reflexiile de lumină, permițând o experiență de vizualizare îmbunătățită fără echipamente suplimentare, astfel încât utilizatorii să se poată juca în aproape orice mediu cu un nivel de luminozitate și culoare consistente. Cu VESA DisplayHDR™ True Black 400, monitoarele oferă detalii incredibile și culori vii independente de jocul sau conținutul afișat. Mai mult, ele susțin AMD FreeSync™ Premium Pro pentru sesiuni de gaming HDR cu latență redusă.

Monitoarele vor fi disponibile în perioada următoare – detalii mai multe se găsesc pe samsung.com/ro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep