HomeStiriPlantronics aplauda iPhone 7 si renuntarea la jack-ul de 3,5 mm

Plantronics aplauda iPhone 7 si renuntarea la jack-ul de 3,5 mm

plantronics-wireless

Printre cei care au așteptat cu sufletul la gură apariția noului iPhone 7, s-au numărat și oficialii Plantronics. Aceștia au salultat curajul Apple de a renunța la la mufa jack de 3,5 milimetri, un puternic semnal dat pieței de smartphone de unul dintre cei mai importanți jucători, dacă nu chiar cel mai important (nu ținem cont aici doar de volumele de vânzări), de pe această piață.

Atunci când un jucător important ca Apple ia o decizie îndrăzneață de a se îndepărta de tehnologiile tradiționale, întreaga industrie face un mare pas înainte.

Plantronics este unul dintre cei mai importanți producători de căști Bluetooth la nivel global. Compania  consideră că această schimbare este binevenită și va aduce un plus de confort utilizatorilor, contribuind în același timp la accelerarea inovației pe segmentul de casti Bluetooth.

Mai jos aveți declarația oficială a lui Tanguy Leborgne, Vice Presedinte Consumer Solutions din cadrul Plantronics:

„Este un moment bun pentru această schimbare. Atunci când un jucător important ca Apple ia o decizie îndrăzneață de a se îndepărta de tehnologiile tradiționale, întreaga industrie face un mare pas înainte. Renunțarea la mufa de tip Jack 3,5 mm va încuraja utilizatorii să renunțe la produsele cu fir și va genera și un nou val de inovații pe măsură ce piața va crește.

Plantronics a avut o contribuție majoră la creșterea pieței de căști Bluetooth înca din 2001, o data cu lansarea primei căști care folosea tehnologia Bluetooth. Știrea de astăzi este o veste bună nu doar pentru noi, ci pentru întreaga industrie care își propune să le ofere consumatorilor cele mai bune soluții audio.”

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep