HomeFeaturedFocusSamsung anunta oficial Galaxy Folder 2

Samsung anunta oficial Galaxy Folder 2

samsung-galaxy-folder-2

Poate că este cam mult spus anunț pentru o listare seacă pe site-ul din China al producătorului coreean, dar caracterul oficial al informației este foarte clar. Așa că avem un nou flip-phone pe piață. Deocamdată pe piața din China, acolo unde se pare că acest format de smartphone este ceva mai popular decât în zonele mai occidentale, dar cu promisiuni la fel de oficiale că telefonul se va bucura de o disponibilitate globală, care va veni în etape foarte clare (pentru Samsung, probabil). Al doilea terminal din seria Folder vine cu specificații entry-level, motiv pentru care sunt tentat să cred că prețul cerut pentru el nu va fi foarte mare. Însă, în același timp, obiceiurile Samsung sunt destul de imprevizibile în ceea ce privește politica de prețuri, iar popularitatea flip-phone-ului în Asia i-ar putea îndemna pe coreeni să sară calul cu un preț prea mare.

Dat fiind că informațiile despre prețul telefonului lipsesc cu desăvârșire și noi doar speculăm, propun să trecem la ceva mult mai palpabil. Și anume la lista cu specificații tehnice ale lui Galaxy Folder 2. O listă de la care, așa cum spuneam, nu trebuie să avem mari așteptări. Un display de 3,8 inchi și rezoluție WVGA, un chipset Qualcomm Snapdragon 425 cu procesor quad-core de 1,4 GHz și o memorie RAM de 2 GB ne arată că telefonul nu țintește sus deloc, iar capacitatea internă de stocare de 16 GB (plus slot microSD), camera foto principală (și de fapt singura) de 8 megapixeli sau acumulatorul de 1950 mAh confirmă acest lucru.

Faptul că nu are specificații de top nu ar trebui să fie o piedică în calea celor care își doresc un flip-phone. Până la urmă am văzut telefoane cu configurație mai slabă care s-au descurcat onorabil, iar Alcatel POP 4 este doar cel mai recent exemplu.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep