HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note 7 versus iPhone 7 Plus intr-un test de impact...

Samsung Galaxy Note 7 versus iPhone 7 Plus intr-un test de impact cu solul

note-7-vs-iphone-7-plus

Uite niște băieți curajoși, cărora nu le-a fost frică să trântească un Note 7, un telefon a cărui baterie a cam explodat în ultima vreme. Am mai spus-o de câteva ori, o repet și acum: Samsung își va reveni destul de repede din acest scandal cu acumulatorul de pe Note 7, așa că testul este unul destul de binevenit. De asemenea, este pare imparțial, fiind realizat de către echipa de la PhoneBuff, specializată în astfel de teste de rezistență pentru dispozitivele mobile.

O mică victorie pentru Samsung, măcar la nivel de imagine (acolo unde și are nevoie de astfel de capital), telefonul care, după runda inițială, cea în care fiecare telefon a fost trântit simetric pe toate părțile, a rezistat la încă 50 de căzături. Testele s-au realizat de la înălțimea de un metru, pe o suprafață dură, care simulează asfaltul. iPhone 7 Plus și-a pierdut vlaga după 10 căzaturi, astfel că Samsung Galaxy Note 7 a fost declarat învingător. Clipul de mai jos și link-ul sursă stau mărturie.

De notat însă că ambele telefoane s-au șifonat destul de tare de la prima căzătură. Motiv suficient de reflecție asupra nevoii unei modalități de protecție. Iar dacă ajungeți la concluzia că este nevoie de o husă, MobileDirect vă poate ajuta. Are o ofertă variată de huse și carcase, plus alte accesorii, pentru orice model de smartphone.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep