HomeFeaturedFocusYoga Book, un concept original de la Lenovo

Yoga Book, un concept original de la Lenovo

Lenovo Yoga Book

Uite un produs care atrage atenția prin inedit-ul pe care îl propune. O tabletă de tip 2-in-1, cu un display de 10 inchi și cu o suprafața touch care poate funcționa ca tastatură, dar care își duce mult mai departe rolul. Poate deveni o suprafață pe care utilizatorul să scrie cu ajutorul unui stylus numit de Lenovo Real-Pen. Numele este foarte sugestiv pentru că acesta acceptă și cartușe de cerneală. Ce poți face cu ele? Poți scrie pe o foaie de hârtie pe care o așezi pe suprafața touch de care vorbeam. Tot ceea ce scri se stochează și digital, în timp real, prin intermediul unei aplicații preinstalate de tip OCR. Nu-i așa că deja sună mai interesant?

Mai mult, vor exista două versiuni, pentru a împăca categorii diferite de utilizatori. Una cu Android și una cu Windows 10. Interesant că producătorul declară că, la aceeași capacitate a acumulatorului, pentru că din punct de vedere hardware sunt identice, autonomia este mai mică la varianta cu Windows 10. Se pare că sistemul de operare al celor de la Microsoft consumă mai acerb resursele, inclusiv energia stocată în acumulator.

Yoga Book All Modes

Dintre detaliile tehnice se disting display-ul full HD de 10 inchi, chipset-ul Intel Atom X5, memoria RAM de 4 GB, capacitatea internă de stocare de 64 GB, acumulatorul de 8500 mAh sau boxele stereo Dolby Atmos.

Prețurile dispozitivului Yoga Book pornesc de la €499 pentru versiunea cu Android și €599 pentru versiunea cu Windows. Acesta va fi disponibil la nivel global începând din luna septembrie. Prețurile și disponibilitatea pot varia de la o țară la alta.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep