HomeChestii VerziTaxiuri electrice in Romania: BMW i3 in Timisoara

Taxiuri electrice in Romania: BMW i3 in Timisoara

BMW_i3

În mod intenționat am compus astfel titlul, pentru că sunt ferm convins că este doar începutul. Timișoara deschide drumul (așa cum a mai făcut-o de-a lungul istoriei) și devine primul oraș din România care are o mini-flotă de taxiuri electrice. Nu este chiar o premieră absolută, pentru că mai sunt persoane care fac taximetrie în cu vehicule hibride, însă este prima mișcare organizată, realizată de către o companie de taximetrie.

Partea și mai frumoasă este dată de faptul că odată cu aceste mașini, omul de afaceri care a avut această inițiativă intenționează să instaleze în orașul de pe malul Begăi și o serie de puncte de încărcare destinate vehiculelor electrice, 16 la număr, profitând astfel și de stimulentele acordate de autorități pentru montarea de prize pentru încărcarea vehiculelor electrice. Rămâne de văzut care va fi regimul de utilizare al acestora pentru persoanele terțe care dețin mașini cu motorizare electrică și care vor dori să își încarce vehiculele la aceste prize.

Revenind la flota de taxiuri electrice, va fi compusă din zece autoturisme BMW i3 cu autonomie crescută. Patru au fost deja livrate și vor debuta cât de curând, urmează și restul de șase.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep