HomeFeaturedFocusDoua noi culori pentru Huawei P9

Doua noi culori pentru Huawei P9

P9-red

Uite o manevră anunțată de Huawei care îmi place foarte mult, deși ea s-a cam pierdut ieri printre anunțurile mult mai importante făcute de producătorul chinez, legate de noile Huawei Nova, Nova Plus și MediaPad M3. Compania a anunțat două opțiuni de culoare noi (și îndrăznețe, aș spune eu) pentru flagship-ul Huawei P9, o mișcare pe care eu unul mi-aș dori să o văd cât mai des și la alți producători. De la o vreme nu prea mai îmi plac telefoanele negre, cred că de la HTC M8-ul arginitiu încoace mi se trage. Așa că un Huawei P9 albastru sau roșu chiar mi se par atractive și cred că mulți utilizatori vor îmbrățișa aceste noi versiuni.

P9-blue

Mie mi-a plăcut de la bun început construcția lui Huawei P9 (și nu numai construcția). Îmi plac și aceste două variante, chiar dacă le văd la nivel de fotografie și cred că vor fi destul de greu de văzut pe piața din România. Am văzut că operatorii cel puțin fug cât pot de culorile mai vii, poate doar pe zona de open market să avem ceva șanse.

La nivel de preț, producătorul chinez recomandă un 545 euro pentru piețele din Europa. Adică un plus în comparație cu versiunile clasice de culoare, lucru care s-ar putea să frâneze puțin adopția acestora. Vom vedea care va fi dinamica, dacă este una fericită sunt convins că modelul va fi preluat și de către alți producători, pentru că Huawei a ajuns în postura de a fi model pentru jucătorii mai mici de pe piața de smartphone.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep