HomeFeaturedFocusA aparut primul pret pentru BlackBerry DTEK60

A aparut primul pret pentru BlackBerry DTEK60

blackberry-back

Bine că a apărut prețul, pentru că telefonul nu a apărut încă, cel puțin nu din punct de vedere oficial. Canadienii nu au spus absolut nimic despre acest terminal, în schimb s-a înduplecat să admită oficial că au renunțat la producția de smarpthone. De acum telefoanele lor vor fi produse de terți, deocamdată de TCL și probabil că și modelul DTEK60 aparține aceluiași producător chinez. Chiar și așa, fără anunț oficial și cu producția externalizată în China, BlackBerry încă se mai crede în perioada de glorie.

Eu altfel nu prea pot să îmi explic un preț de aproximativ 700 dolari pentru DTEK60, valabil deja pentru precomandă la acest model pe site-urile unor comercianți din Canada. Deh, au și ei QuickMobile-ul lor. E drept, telefonul are specificații de flagship, vine cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820, cu un display QHD de 5,5 inchi, cu o memorie RAM de 4 GB, o cameră foto principală de 21 de megapixeli, o stocare de 32 GB, o cameră foto frontală de 8 megapixeli și un acumulator de 3000 mAh, dar parcă 700 dolari este totuși cam mult. Nu este mult, pentru că oferta celor de la NCIX este exprimată în dolari canadieni, ceea ce reduce prețul la aproximativ 530 de USD. Așa parcă mai merge.

blackberry-dtek60

Deși la acești bani se găsesc oferte mai atractive din punctul de vedere al raportului preț/specificații, s-ar putea ca tocmai fosta perioadă de glorie a celor de la BlackBerry să conteze. Vorbim totuși despre un brand care încă mai are un grup de fani (mic, ce-i drept) și care scoate în față partea de software ca pe un mare argument în fața competiției.

Sunt curios cum va primi acest grup ideea de brand-uire a unui produs fabricat de alții.

via NCIX

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep