HomeMobileAndroidRecomandare: WiFox aplicatia de unde obtineti parolele hotspot-urilor free din aeroporturi

Recomandare: WiFox aplicatia de unde obtineti parolele hotspot-urilor free din aeroporturi

wimox3

Cum ar fi să puteți avea la îndemână rapid lista tuturor parolelor de acces la hotspot-urile gratuite din aeroporturi? Nu ați fi singurii care s-au gândit la așa ceva și drept urmare există și un răspuns: aplicația WiFox, pentru Android și iOS vă permite să obțineți o hartă cu toate parolele pentru rețelele Wireless gratuite din aeroporturile din întreaga lume.

Toate informațiile de acolo sunt actualizate în timp real cu mențiuni adăugate de alți utilizatori, piloți, călători etc. Pentru iOS aplicația e disponibilă de o lună, de câteva zile a ieșit și aplicația de Android în Google Play. Ambele soluții au active opțiunile de sincronizare pentru consultare offline, însă e indicat ca înainte de orice deplasare să fiți siguri că faceți un update – parolele și condițiile de utilizare se mai pot schimba. Toate hotspot-urile sunt afișate pe Google Map și au și tweak-uri interesante precum cel mai bun loc din care se poate obține semnal maxim sau cum să depășiți perioada limitată de conectare.wifox

Dacă vă place și vă surâde ideea, dați cei 2 EUR ceruți de creatorul aplicației și nu uitați să oferiți feedback vizavi de calitatea informațiilor oferite, inclusiv propriile sfaturi legate de parole sau modul lor de folosire.

Pentru cei ce călătoresc mult și nu au internet nelimitat în roaming s-ar putea să fie un bun companion.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep