HomeFeaturedFocusGionee P7 Max prezentat oficial

Gionee P7 Max prezentat oficial

gionee-p7-max

Un smartphone destul de arător și cu un raport preț/specificații extrem de atractiv a văzut lumina zilei. Și cum este vorba despre un Gionee, producător ale cărui telefoane au ajuns de multe ori și pe meleagurile patriei noastre sub numele unui întreprinzător local, Allview, m-am gândit că ar merita să discutăm câteva minute despre ele. OK, dacă va ajunge în România ca un telefon Allview, deși nu există nicio garanție, s-ar putea ca raportul preț/specificații să nu mai sune așa de bine. Mai pe românește, prețul va crește cu siguranță, de văzut până unde.

Ce oferă P7 Max de la Gionee în schimbul a 205 dolari, cât reprezintă prețul cu care a fost el pus în vânzare? Păi să vedem împreună. Un chipset MediaTek MT6595 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz, un display IPS de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p), o memorie RAM de 3 GB și o capacitate de stocare de 32 GB. Plus o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli, un Android 6.0.1 Lollipop și un acumulator de 3100 mAh.

O configurație interesantă, un mid-range cu preț cinstit. Acolo la ei, Ce se va întâmpla și dacă se va întâmpla să ajungă și pe la noi, este o altă discuție.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep