HomeFeaturedFocusOukitel a prezentat modelul U15 Pro

Oukitel a prezentat modelul U15 Pro

oukitel-u15-pro

Deja a devenit obișnuință ca atunci când vorbim despre un producător chinez mai de linia a doua (chiar a treia) de smartphone, să avem de-a face cu un raport preț/specificații extrem de atractiv pentru produsele pe care le abordăm pe scurt. Iar Oukitel U15 Pro nu face excepție de la această regulă, telefonul are destul de multe de oferit pentru un preț de 140 dolari. Și da, este disponibil și în Europa via GearBest, pentru cei dispuși să își asume anumite riscuri. Ba mai mult, cu ocazia unor promoții punctuale, poate fi găsit chiar și la 120 dolari.

Dincolo de chipsetul MediaTek MTK6753 (cu procesor octa-core de până la 1,3 GHz și GPU ARM Mali-T720 MP3) care le oferă celor de la Oukitel ocazia de a caracteriza acest model ca fiind unul dintre cele mai ieftine de pe piață cu procesor octa-core, telefonul vine cu un display HD (720p) de 5,5 inchi și cu o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 32 GB, un acumulator de 3000 mAh, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de doar 2 megapixeli (ambele cu rezoluție crescută pe cale software), conectivitate LTE, abilități dual-SIM, un senzor pentru citirea amprentei digitale amplasat în partea din spate a terminalului, un Android 6.0.1 Lollipop și o construcție metalică de tip unibody sunt restul de atribute ale acestui terminal.

Frumos și complet, atractiv atunci când este pus în balanță cu prețul, Oukitel U15 Pro poate fi o variantă. Vine cu ceva riscuri la pachet, ca orice terminal chinezesc achiziționat online, așa că decizia nu este deloc ușoară.

via Oukitel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep