HomeEvenimenteCateva detalii interesante despre Angajatori de TOP Bucuresti

Cateva detalii interesante despre Angajatori de TOP Bucuresti

img3

V-am spus deja că săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, pe 14 și 15 octombrie, va avea loc evenimentul Angajatori de TOP. Cel mai mare târg de joburi, care reunește 100 de companii și 5000 de oportunități de carieră. Încep să apară acum detalii legate de companiile care recrutează la acest eveniment și despre câteva particularități inedite pe care cei aflați în căutarea unui job este bine să le cunoască.

Majoritatea companiilor ofera o remuneratie financiara in intervalul 300-400EUR pentru programele de internship si intre 1000 – 1500 EUR, dar si peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesionistilor, cu peste 3 ani experienta. Pe langa remuneratia oferita, companiile au si o serie de beneficii extra salariale. Accesul la eveniment este gratuit in baza CV-ului Barcode care poate fi descarcat pe Hipo.ro.

Vizitatorii evenimentului au sansa sa interactioneze cu peste 300 de reprezentanti din cadrul celor 100 de companii participante. Multi dintre angajatori au raspuns ca orice intrebare este binevenita, companiile fiind acolo sa discute cu cei prezenti, despre oportunitatile de cariera deschise, oportunitatile de dezvoltare, traininguri, etc. La capitolul intrebari specifice pe care reprezentantii companiilor le asteapta din partea celor care le viziteaza standul sunt: Care este experienta minima pe care ar trebui sa o aiba cei care doresc sa lucreze in cadrul companiei dvs.?, Ce aptitudini/cunostinte sunt necesare pentru pozitiile deschise?, Care sunt asteptarile companiei de la candidati si cum se pot pregati acestia pentru un eventual interviu? Care sunt perspectivele de dezvoltare ale acestei pozitii in cadrul companiei dvs.?

Trebuiesc remarcate și beneficiile pe care sunt dispuse să le ofere companiile participante, unele dintre ele destul de neobișnuite, dar suficient de atractive pentru candidații care participă la interviuri:

  • calatorie intr-o destinatie exotica pentru toti angajatii, in masura in care obiectivele de business sunt indeplinite peste target;
  • ziua de vineri este ziua masajului;
  • asigurare medicala pentru angajat si pentru familia lui;
  • reduceri la parteneri: institutii bancare, ansambluri rezidentiale, companii de autoturisme;
  • stele pe “Walk of Fame”;
  • discount la cursuri de antreprenoriat pentru copii angajatilor;
  • discount la teatrul Notara.

Sunt însă și câteva chestii pe care un candidat trebuie să le evite cu orice preț, pentur că sunt decisive în respingerea acestuia după participarea la un interviu. Astfel, companiile care au participat la sondajul realizat de către cei de la Hipo.ro au declarat că cel mai mult le displac candidații care ocolesc sau nu răsund direct la întrebările din cadrul interviului, cei care nu pot oferi exemple convingătoare din experiența anterioară și cei care nu cunosc foarte bine descrierea job-ului la care aplică.

Accesul la Angajatori de TOP București este gratuit în baza înscrierii pe Hipo.ro și va fi permis vineri, 14 octombrie, în intervalul 10.00 – 18.00 și sâmbătă, 15 octombrie,  în intervalul 10.00 – 17.00, la Sala Palatului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep