HomeFeaturedFocusGionee S6 Pro prezentat oficial

Gionee S6 Pro prezentat oficial

gionee-s6-pro

Ca de obicei când este vorba despre hardware Gionee, trebuie să vă spun că sunt șanse destul de măricele ca acesta să se regăsească pe piața din Statele Unite sub denumirea de BLU sau chiar în România, acolo unde Allview obișnuiește să rebrand-uiască terminale Gionee. Așa că merită puțin din timpul nostru, pentru că este vorba despre un smartphone destul de atractiv. Unul care se caracterizează printr-o carcasă metalică de tip unibody și care va fi pus în vânzare în Asia la un preț de aproximativ 300 dolari.

Ce primește un utilizator pentru acești bani? Un display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi, asortat cu un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core de până la 1,8 GHz și cu o memorie RAM de 4 GB. Memoria internă este de 64 GB (se poate suplimenta prin microSD, slot hibrid), camera foto principală este de 13 megapixeli, cea frontală, dedicată selfie-urilor, de 8 megapixeli. Un acumulator de 3130 mAh, un slot USB Type-C, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un Android 6.0.1 Marshmallow cu Amigo OS 3.2 peste el și abilități dual-SIM sunt restul de caracteristici ale lui Gionee S6 Pro.

Prețul este destul de cinstit, deși se pot găsi variante mai atractive de smartphone, cel puțin pe piața din China. Detalii despre disponibilitatea globală a acestui terminal nu au fost încă date publicității.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep