HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelul Enjoy 6

Huawei a prezentat oficial modelul Enjoy 6

huawei-enjoy-6

Deși lumea așteaptă Mate 9, noul flagship al producătorului chinez, care vine săptămâna viitoare, iată că Huawei aruncă pe piață un mid-range cu specificații interesante, în încercarea de a se poziționa mai bine și pe acest segment. Nu că nu ar fi deja bine poziționați, pentru că Huawei P9 lite este unul dintre cele mai atractive terminale pe zona sa de preț, însă oricând este nevoie de suflu proaspăt. Iar Enjoy 6 aduce acest suflu, prin câteva trăsături ușor atipice pentru segmentul său. Rămâne de văzut dacă va fi capabil să exploateze din punct de vedere comercial aceste trăsături, dacă va avea parte de o disponibilitate globală, sau va fi limitat doar la piața din China.

Până la detaliile comerciale, să pășim puțin pe tărâmul specificațiilor tehnice, acolo unde Huawei Enjoy 6 vrea să își atragă potențialii cumpărători cu un display AMOLED HD (720p) de 5 inchi, în spatele căruia va ticăi un procesor octa-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, abilități dual-SIM, conectivitate LTE și un Android 6.0 Marshmallow cu EMUI peste ele, completează configurația terminalului.

Una din care se disting în mod plăcut acumulatorul cu o capacitate de 4100 mAh, cu mult peste media acestei clase, dar și senzorul pentru citirea amprentei digitale, care încă este un lux pe acest segment de smartphone. Cu atât mai mult cu cât prețul de vânzare al lui Huawei Enjoy 6, valabil pentru piața din China, este de aproximativ 190 dolari. Un preț fain, suficient de fain încât să sperăm că Huawei va gândi o strategie globală pentru acest smartphone.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep