HomeFeaturedFocusHuawei aduce Honor 8 oficial in Romania

Huawei aduce Honor 8 oficial in Romania

honor-8_variante-de-culoare_

Telefonul, pe care producătorul chinez l-a adus oficial în Europa cu mai bine de o lună în urmă, poate fi găsit oficial și la noi în țară. Partea frumoasă este dată de faptul că România este aliniată la prețurile practicate și pe alte piețe europene, lucru la care eu recunosc că nu mă așteptam. Prețul de 399 euro care fusese anunțat pentru acest smartphone în Europa se traduce foarte corect prin 1899 lei pentru România. Modelul poate fi achiziționat de la retailer-ul online, eMag, urmând să fie disponibil în perioada următoare și în magazinele partenere Huawei. Românii vor putea alege modelul dintr-o gamă variată de culori: Pearl White, Midnight Black, Sapphire Blue și Sunrise Gold.

Ce primește un utilizator pentru acești bani? Un smartphone destul de solid din punctul de vedere al configurației, cel puțin pe hârtie. Unul dotat cu un chipset proprietar Kirin 950, cu procesor octa-core de până la 2,3 GHz, cu un display full HD (1080p) de 5,2 inchi și cu o memorie RAM de 4 GB. Honor 8 propune două versiuni de stocare internă, de 32 GB și de 64 GB, la care se poate adăuga și un card microSD. Camera foto principală vine cu un sistem dual-camera de 12 megapixeli, similar cu cel de pe Huawei P9, cea dedicată selfie-urilor este de 8 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. Telefonul are senzor pentru citirea amprentei digitale, abilități dual-SIM și suport pentru LTE.

Îmi place că s-a păstrat prețul european, fără adaosuri grosolane, îmi place că România primește toată gama de culori, la fel ca piețele mari din Europa și sper ca Honor 8 să ajungă și în ofertele operatorilor. Este locul în care telefonul ar putea să fie observat de către un public cât mai larg, locul în care poate să facă cifre de vânzări frumoase.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep