HomeCloud & MobilityMicrosoft confirma Visio pentru Windows 10 Mobile si Android

Microsoft confirma Visio pentru Windows 10 Mobile si Android

visio-2016-official-microsoft-1-696x391

Multe chestii faine au fost anunțate de Microsoft la conferința Ignite de săptămâna trecută, printre ele și faptul că Visio preview va veni în curând pe Android și Windows 10 Mobile. Visio este platforma Microsoft pentru crearea de diagrame inteligente – pentru versiunea 2016, lansată de anul trecut, utilizatorii pot să tragă date din diverse servicii, inclusiv Azure Active Directory, Excel.

Pentru iPad, Vision Preview e activ de ceva vreme, acum urmează Android și Windows Mobile, aplicații ce vor beneficia de exact aceleași funcționalități, ca de exemplu opțiunile de a accesa fișiere din OneDrive sau SharePoint, facilitățile de Pan & Zoom.

Din păcate Microsoft nu a oferit și o dată la care versiunile Visio de Android și Windows 10 Mobile vor veni, probabil că munca abia a început în direcția asta.

Pe de altă parte, actuala versiune de Visio Online, care se poate folosi direct din browser, este disponibilă și poate fi încercată de mai bine de o lună. Ea va veni ca opțiune în cadrul unui abonament Office 365 undeva în perioada următoare.

În browser, Vision Online Preview permite vizualizarea și partajarea de diagrame, legarea paginilor web, detalii bune la zoom plus opțiuni de căutare.

Chiar și cu variantă optimizată pentru Edge și Chrome pentru mobil e mai bine că vor veni aplicații dedicate pentru Windows 10 Mobile și Android Știu câțiva utilizatori care vor fi fericiți să le aibă la îndemână.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep