HomeFeaturedFocusApar specificatiile tehnice pentru Oppo R9s

Apar specificatiile tehnice pentru Oppo R9s

oppo-r9s

Oppo pregătește două terminale noi, modelele R9s și R9s Plus, despre care se spune că vor avea parte de anunțul oficial chiar săptămâna viitoare. Și cum prea mult timp nu mai este până atunci, era de așteptat ca pe diverse filiere să înceapă o avalanșă de specificații care se scurg înspre opinia publică. De această dată filiera este AnTuTu Benchmark, iar modelul despre care au ieșit la iveală detaliile tehnice este Oppo R9s. Care pare să arate destul de interesant, dacă informațiile pe care vi le voi împărtăși se vor dovedi adevărate.

Terminalul va propune un display de 5,5 inchi, cel mai probabil full HD, în spatele căruia va ticăi un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz și GPU Adreno 506. La nivel de memorii vom avea o combinație de 4 GB de RAM și 64 GB de stocare internă. Punctele forte ale acestui viitor smartphone se pare că vor fi la nivel de camere foto. Cea principală vine echipată cu un senzor de 16 megapixeli (Sony IMX398, tehnologie dual-pixel), iar cea frontală, dedicată selfie-urilor, va avea tot 16 megapixeli însă va fi probabil un senzor ceva mai slab. Un Android 6.0.1 Marshmallow și un acumulator de 3010 mAh completează configurația acestui terminal.

Evident avem un smartphone dedicat pasionaților de fotografie. Unul pe care eu mă aștept ca Oppo să nu îl vândă chiar ieftin, dacă e să ne uităm la stategia producătorului chinez din ultima vreme. Însă, având în vedere că va putea fi comandat și în Europa, merită ținut sub observație măcar până când se vor clarifica detaliile comerciale.

via TimesNews

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep