HomeFeaturedFocusUrmatorul smartphone Nokia s-ar putea sa fie... o tableta?

Urmatorul smartphone Nokia s-ar putea sa fie… o tableta?

nokia-d1c

După ce a înviat speranța fanilor Nokia odată cu informațiile apărute din mai multe surse despre D1C, viitorul proiect al finlandezilor, iată că acum vine ca o lovitură de ciocan un detaliu dezamăgitor legat despre acest produs. GFXBench confirmă toate specificațiile vehiculate anterior pentru acest dispozitiv, însă acolo unde trebuia să facă lumină, la dimensiunea ecranului, ne cam dă peste cap. Conform datelor din baza de date GFXBench, Nokia D1C va avea un display de 13,8 inchi, ceea ce face din fostul smartphone o tabletă de toată frumusețea.

Iar dezamăgirea vine din faptul că segmentul de tablete Android este destul de letargic. Ar fi păcat ca eforturile Nokia, pe care toată suflarea pasionată îi așteaptă înapoi în piața de smartphone, să se irosească în zadar, pe un produs fără prea mari perspective.

Eu sunt totuși optimist și mizez pe o greșeală a celor de la GFXBench. O dimensiue de 13,8 inchi este destul de atipică pentru o tabletă. Presupunând că sunt 13,8 centimetri, avem un display de 5,5 inchi, lucru mult mai aproape de o posibilă realitate. Așa că până la proba contrarie eu sper că D1C este totuși un smartphone! Mă ajută și cele câteva specificații scăpate înspre opinia publică, ce indică mai degrabă un smartphone decât o tabletă (rezoluțiile camerelor foto în special).

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep