HomeFeaturedFocusZTE pregateste un smartphone cu accente pe zona foto

ZTE pregateste un smartphone cu accente pe zona foto

nubia-back

Și o face în stil șmecheresc, cu teasinguri repetate pe rețelele de socializare din China. Ultima fotografie, cea care a determinat catalogarea ca un telefon dedicat pasionaților de fotografie, prezintă un colț al telefonului și focusează o captură din AnTuTu Benchmark, exact pe zona în care sunt descrise camerele foto ale telefonului.

O cameră foto principală cu un senzor de 23 megapixeli și una dedicată selfie-urilor cu senzor de 13 megapixeli arată destul de clar intenția de a atrage utilizatorii care folosesc smartphone-ul destul de des pentru realizarea de fotografii. Se pare că este un trend pe piața din China, mai devreme am văzut că și Oppo R9s va pune accentul pe camerele foto. Din păcate, despre acest model de ZTE nubia nu se cunosc alte detalii, cei care au realizat fotografiile au fost foarte grijulii în a nu dezvălui altceva.

zte-smartphone

Zvonurile spun că vom vedea un anunț oficial săptămâna viitoare. Să sperăm că va face lumină și asupra acestui terminal. ZTE a ajuns și pe piața din România de multe ori, atât ca terminal brand-uit de către operatori, cât și diresc sub propriul nume. Rămâne de văzut dacă acest străin misterios va avea o astfel de soartă.

via Android Pure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep