HomeFeaturedFocusVivo a anuntat modelul Y67

Vivo a anuntat modelul Y67

vivo-y67

Avem de-a face cu un mid-range destinat celor pasionați de fotografii. Dar de fotografii cu propria lor persoană, pentru că principalul argument al acestui smartphone este camera foto frontală, cu senzor de 16 megapixeli. Mai bine decât ceea ce are de oferit camera foto principală, cu senzor de 13 megapixeli. În interiorul unei carcase metalice care aduce destul de bine cu cea de iPhone (haterii îl vor numi pe Vivo Y67 clonă), ticăie un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Ambele bine ascunse în spatele unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD.

O capacitate internă de stocare de 32 GB, un slot dual-SIM hibrid, care poate lăsa loc de un microSD de 128 GB, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un preț de aproximativ 260 dolari, valabil pe piața din China, sunt restul detaliilor care contează.

Din păcate pentru Vivo, privit din exterior, prețul cerut pentru Y67 pare puțin cam mare. Mai ales pe piața din China, acolo unde există variante mult mai avantajoase. Pe de altă parte, Vivo a avut momente când a intrat în top 5 producători de smartphone la nivel global, deci pare să știe ce face.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep