HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note 2 prezentat oficial

Xiaomi Mi Note 2 prezentat oficial

xiaomi-mi-note-2-back

Unul dintre cele mai așteptate flagship-uri ale momentului a fost prezentat oficial. Este vorba despre modelul Mi Note 2 al celor de la Xiaomi, un terminal pentru care termenul de flagship chiar este potrivit. Un nou motiv pentru a certifica, dacă mai era nevoie, faptul că Xiaomi știe să facă telefoane atractive, însă, în același timp, un motiv de dezamăgire față de strategia comercială a Xiaomi (limitați cu încăpățânare parcă la piața din China și alte câteva țări din jur) pentru pasionații de dispozitive din lumea întreagă. Totuși, este meritul Xiaomi că Mi Note 2 vine cu o versiune globală, pregătită pentru rețelele LTE disponibile în piețele occidentale. Cum vă faceți rost de ea, este treaba voastră, aici Xiaomi nu se mai agită foarte tare.

Revenind la Mi Note 2, încă din start trebuie spus că phablet-ul se poate poziționa ca o alternativă la Note 7, că tot se poartă materialele în care se fac topuri de telefoane pe care utilizatorii de Note, forțați de împrejurări, le pot alege ca să înlocuiască terminalul celor de la Samsung. Nu, Mi Note 2 nu are stylus!

xiaomi-mi-note-2

Însă are un display de 5,7 inchi, dublu curbat, în stilul edge de la Samsung, cu rezoluție QHD, un panel numit 3D flexible OLED. Partea din spate este învelită și ea în sticlă curbată, pentru un aspect fizic cât mai uniform. În spatele acestui display ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 821, cu procesor tactat la 2,35 GHz. Versiunea globală vine cu memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB. La nivel de camere foto terminalul pare să fie foarte bine pregătit, cel puțin teoretic. O cameră foto principală de 23 megapixeli (Sony IMX318 Exmor RS) și una dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli (Sony IMX268 Exmor RS). Un acumulator de 4070 mAh, capabil de Quick Charge 3.0, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 6.0 Marshmallow cu interfața grafică a celor de la Xiaomi peste el completează configurația acestui smartphone.

Ca o scurtă paranteză, pentru piața din China există și variante cu 4 GB de memorie RAM și stocare mai mică.

La nivel de preț, versiunea globală se va vinde la 520 dolari. Este un preț atractiv pentru ceea ce are de oferit telefonul, așa că are ceva șanse de succes. Îngrădite, ce-i drept, de canalele de vânzare nu tocmai curate.

via PhoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep