HomeFeaturedFocusZTE Axon 7 Max prezentat oficial

ZTE Axon 7 Max prezentat oficial

zte-axon-7-max

Nu este loc de prea multe surprize, ZTE Axon 7 Max a fost subiectul multor leak-uri în ultima perioadă, așa că odată cu prezentarea acestui smartphone și lansarea sa pe piața în China, a venit doar o confirmare a detaliilor care se știau deja. Apare totuși în ecuație un preț de vânzare, valabil pentru piața din țara natală. Un preț de aproximativ 440 dolari, care ne perimite acum să apreciem dacă ZTE Axon 7 Max prezintă un raport preț/specificații suficient de atractiv pentru a-l transforma într-o alegere potrivită pentru cât mai mulți utilizatori și într-un succes de-al companiei producătoare reflectat în cifrele de vânzări.

Un display de 6 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli) cu capacitatea de a reda conținut 3D deschide lista de specificații tehnice. Este urmat de un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz și GPU Adreno 506, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Un sistem dual camera cu două camere de 13 megapixeli pe partea din spate a telefonului, o cameră frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat sub sistemul dual-camera, un Android 6.0 Marshmallow cu interfața proprietară MIUI peste și un acumulator de 4100 mAh cu suport pentru Quick Charge 2.0 completează configurația lui Axon 7 Max.

Nu trebuie ingnorate nici abilitățile audio ale terminalului, datorate unui sistem cu două chip-uri dedicate audio Hi-Fi AK4962.

Telefonul este deja disponibil la precomandă în China și le oferă primilor cumpărători accesul la conținut media evaluat de ZTE la aproximativ 50 dolari.

Pentru amatorii de phablet-uri, pare a reprezenta o alegere interesantă, mai ales că aici există acum un mare gol lăsat liber de Galaxy Note 7. Să vedem însă și ce planuri are compania producătoare cu acest smartphone din punct de vedere comercial. Contează destul de mult.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep