HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy C7 Pro apare in AnTuTu

Samsung Galaxy C7 Pro apare in AnTuTu

galaxy-c7

Asta inseamnă că telefonul este destul de aproape de un anunț oficial, din moment ce există unități trimise pentru teste către principalele aplicații de benchmark. AnTuTu este doar un nou nume în lista deschisă de Geekbench sau Zauba. Și mai înseamnă că, odată cu aceste vizite, ies la iveală o parte din specificațiile tehnice ale acestui terminal, care strică puțin din surpriza pe care producătorul coreean vrea să o facă utilizatorilor pasionați de acest brand. Însă pe noi ne ajută să ne facem o imagine despre zona în care vrea Samsung să plaseze acest smartphone. Așa că haideți să ne ocupăm puțin de principalele lui specificații tehnice.

Un display Super AMOLED full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,7 inchi (densitate aproximativă 386 ppi), ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 626 cu procesor octa-core. La nivel de memorii sunt zvonite două versiuni: una cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB (care a și trecut prin AnTuTu) și una cu 6 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB (care deocamdată nu are niciun suport, nici măcar prin benchmark-uri, așa că s-ar putea să fie doar o dorință ascunsă de-a unor fani împătimiți). Camerele foto au ambele senzori de 16 megapixeli, ceea ce face din Samsung Galaxy C7 Pro un smartphone dedicat pasionaților de autoportrete digitale. Evident că există un senzor pentru citirea amprentei, este deja un must have pentru orice smartphone de la mid-range în sus. Alte detalii nu se cunosc deocamdată.

Telefonul pare a fi programat să apară în luna decembrie, pentru a printe măcar parțial perioada de cumpărături aprige de dinainte de sărbătorile de iarnă. Atunci se vor risipi misterele care mai planează asupra acestui smartphone.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep