AcasăFeaturedFocusMatrix PowerWatch, ceasul inteligent care se incarca prin energia corpului

Matrix PowerWatch, ceasul inteligent care se incarca prin energia corpului

matrix

Cum ar fi să ai un smartwatch a cărui baterie să nu se termine în mai puțin de o zi, fix atunci când ai avea cel mai mare nevoie de el? O soluție ar fi noile tipuri de supercapacitori. Sau poate un nou tip de smartphone, care să se poată încărca automat folosind căldura corpului?

Asta e ideea pe care o promovează ceasul smart MATRIX Powerwatch: că dacă îl porți mereu, nu va fi niciodată nevoie să îl încarci, căldura emanată de corp fiind suficientă pentru asta.

Cum vi se pare?

Ceasul în cauză folosește tehnologia termoelectrică ca să încarce acumulatorii, în același timp arătând pe ecran cât de multă energie emană corpul. E fain dar parcă e și cam înfricoșător – în Matrix e explorată ideea că oamenii vor ajunge doar sursă de energie pentru mașini, iar asta ar fi un prim pas.

Pe de altă parte, oricum emanăm energie, de ce să nu o folosim?

Matrix PowerWatch e un ceas care pare să fie construit bine, cu carcasă metalică, opțiuni wireless de conectare la smartphone, skin-uri pentru fețele ceasului, funcții de monitorizare a activității și rezistență la apă.

Ideea e explorată eficient și cu o lună înainte de terminarea perioadei de subscripție pe Indiegogo proiectul Matrix PowerWatch a strâns 374000 USD (374% din ceea ce și-a propus). Așa că sunt șanse ca prin iulie anul viitor să iasă pe piață.

Dacă vreți așa ceva, încă îl puteți comanda cu 129 USD la early bid.

via Indiegogo

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro