HomeFeaturedFocusCool Changer 1C, raport pret/specificatii excelent

Cool Changer 1C, raport pret/specificatii excelent

cool-charger-1c

Colaborarea dintre Coolpad și LeEco, materializată prin noua gamă de smartphone Cool, pare să fie de bun augur. Altfel nu se explică faptul că asistăm deja la lansarea oficială a celui de-al doilea smartphone sub acest nume. Un telefon care duce raportul preț/specificații la un nivel foarte atractiv. E drept, vorbim despre piața din China, cu terminalul disponibil în magazinul online oficial al LeEco (care s-ar putea să însemne și livrări în Europa), însă, chiar și așa mie mi se pare o combinație de preț și configurație foarte interesantă.

Mai exact, pentru un preț de 130 dolari, primim un telefon cu display full HD de 5,5 inchi, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 652 cu procesor octa-core până la 1,8 GHz, cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, cu o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, cu senzor pentru citirea amprentei digitale și cu un acumulator de 4060 mAh. Un mid-range cinstit, cu un preț și mai cinstit.

Iar dacă alăturăm potențialului pe care îl are acest smartphone și forța celor două companii care și-au unit eforturile în spatele său, cred că avem o rețetă de succes. Și mai cred că această gamă de telefoane, Cool, ne va surprinde plăcut și pe viitor.

via Phone Radar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep