HomeFeaturedFocusvivo Y67 trece pe la TENAA

vivo Y67 trece pe la TENAA

xplay5-vivo-back

Avalanșa de dispozitive chinezești cu trăsături de mid-range pare să fie de neoprit. Nu este deloc un lucru rău, piața și consumatorii de telefoane smart ar trebui să aibă doar de câștigat de pe urma acestei abundențe. Însă de la teorie la practică este un drum lung, iar canalele pe care aceste produse ajung și în Europa sunt câteodată piedici în calea adopției lor. Însă lucrurile evoluează, așa că trebuie să remarcăm telefoanele care propun specificații interesante. Și cum o vizită la TENAA, organismul care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea în China, înseamnă, pe lângă detaliile tehnice care ajung în atenția opiniei publice și un iminent anunț oficial, haideți să ne uităm puțin împreună la vivo Y67 (da, cei de la vivo au ales denumirea cu litere mici).

vivo-y67

Terminalul va fi construit în jurul unei platforme MediaTek MT6750 (procesor octa-core de 1,5 GHz, Cortex-A53 și GPU Mali-T860MP2) cu memorie RAM de 4 GB, în combinație cu un display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p). În mod destul de clar un mid-range. Iar capacitatea internă de stocare de 32 GB, camera foto principală de 13 megapixeli, conectivitatea LTE, acumulatorul de 2930 mAh și senzorul pentru citirea amprentei digitale, contribuie din plin la această impresie.

Va conta foarte mult în ecuația succesului acestui telefon și prețul oficial. Cel mai probabil, îl vom afla pe 17 noiembrie, atunci când se zvonește că va fi anunțat oficial acest smartphone.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep