HomeFeaturedFocusZTE Axon 7 in editie limitata cu 6 GB de RAM

ZTE Axon 7 in editie limitata cu 6 GB de RAM

zte-axon-7

Este clar că noul must have pentru un flagship de ultimă generație este memoria RAM de 6 GB, pe care o îmbrățișează tot mai mulți producători de smartphone. Așa că și chinezii de la ZTE s-au gândit să intre cât mai repede în această horă și, fără să mai aștepte noua generație de telefoane de top, au scos o ediție limitată a actualului flagship Axon 7, care se bucură de această cantitate sporită de memorie RAM: de la 4 GB s-a trecut la 6 GB.

Nu este singura îmbunătățire de care se bucură această ediție limitată, care încurcă puțin prin utilizarea aceluiași nume ca și telefonul original, fără nicio extensie care să ne clarifice cu care dintre cele două avem de-a face. Ediția limitată vine și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB, iar ecranul are acum abilități Force Touch.

zte-axon-7-limited-edition

Restul specificațiilor sunt moștenite întocmai de la Axon 7 cel inițial. Adică un display de 5,5 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli), un chipset Qualcomm Snapdragon 828, o cameră foto principală de 20 megapixeli (PDAF laser focus, f/1.8), o cameră foto frontală cu senzor de 8 megapixeli, un acumulator de 3250 mAh cu abilități de încărcare rapidă, un senzor pentru citirea amprentei digitale amplasat pe partea din spate a telefonului, un Android 6.0 și o construcție metalică (cu amprente proprii acestui producător), disponibilă în variantă aurie.

O configurație de top, cu niște plusuri evidente, care totuși păstrează un preț mai mult decât atractiv. Ediția limitată de ZTE Axon 7 costă 499 dolari, preț valabil în Statele Unite, pe site-ul oficial al ZTE din această țară.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep