HomeFeaturedFocusCool 1S, un flagship de la Coolpad si LeEco

Cool 1S, un flagship de la Coolpad si LeEco

Au mai existat la un moment dat zvonuri că din parteneriatul dintre LeEco și Coolpad în zona de telefoane smart se va concretiza și printr-un flagship. Însă până la acel terminal de top, oficial a ieșit pe piață Cool Changer 1C, cel din fotografia de mai sus, un mid-range cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. Acum, după ce s-au liniștit apele acestei lansări, iată că reînvie discuția despre flagshipul gamei Cool, cea la care cei doi producători de smartphone conlucrează. Și acest flagship, cu numele de cod Cool 1S, este conturat prin cele câteva trăsături care au ajuns în atenția opiniei publice pe canale neoficiale.

Primele trăsături de top sunt chipset-ul Qualcomm Snapdragon 821, care se va asorta cu un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, o memorie RAM care poate fi de 4 GB sau de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 32, 64 sau 128 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh. Sunt informații neoficiale, este o configurație incompletă, însă avem destule date încât să afirmăm că cele două părți implicate în acest proiect vor să facă din Cool 1S cel mai tare smartphone de-al lor de până acum.

Iar dacă ne uităm și la politica de prețuri practicată în cazul telefoanelor Cool, atunci cu siguranță vom avea un raport preț/specificații extrem de interesant. În plus, dacă ne luăm după aceleași zvonuri, telefonul va avea parte de lansarea oficială în două-trei săptămâni.

via Xiaomi Today

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep