ZUK Edge a fost prezentat oficial

1

Subiect al multor materiale înainte de lansarea sa, iată că terminalul produs de Lenovo sub numele de ZUK a văzut lumina zile la modul oficial. Până la urmă data de 20 decembrie a fost corectă, după ce inițial s-a zvonit că va fi lansat pe 9 decembrie și mulți fani au fost puternic dezamăgiți. Eu sunt puțin dezamăgit acum, la momentul anunțului oficial, pentru că se confirmă faptul că, în ciuda denumirii, ZUK Edge nu are un display curbat, pe model Galaxy S7 edge, ci doar un display normal, protejat cu sticlă 2.5D. Apare un soi de efect de curbare, dar nu este din panel, ci doar din protecția lui. Pe de altă parte, până la urmă am optat pentru un Samsung Galaxy S7 clasic, renunțând la edge, tocmai pentru că nu sunt fanul acestui design. Însă mi-ar fi plăcut ca Lenovo să fie primul nume mare care sparge acest monopol instaurat de Samsung și pe care doar câteva apariții sporadice l-au deranjat. Evident, după Huawei și al său Mate 9 Porsche Design.

Revenind totuși la ZUK Edge, ecranul său are 5,5 inchi și o rezoluție full HD (1080p). Un chipset Qualcomm Snapdragon 821 cu procesor quad-core Kryo până la 2,35 GHz și GPU Adreno 530 orchestrează spectacolul tehnic. El este ajutat de o memorie RAM care poate fi de 6 GB sau de 4 GB, în funcție de variantă. Capacitatea internă de stocare este aceeași, de 64 GB. Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli (Samsung ISOCELL, f/2.2, phase detection autofocus, LED flash, HDR), cea frontală vine cu un senzor de 8 megapixeli (f/2.2). Pe partea din față, sub display există un buton hardware, care încorporează un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Un acumulator de 3100 mAh cu suport pentru Quick Charge 3.0, conectivitatea VoLTE, conectorul USB Type-C și câteva plusuri pe zona audio (tehnologia Dirac HD Sound) și Android-ul 7.0 Nougat, sunt restul specificațiilor tehnice care contează cu adevărat. Asta pe lângă senzorul pentru monitorizarea pulsului cardiac, care se găsește pe spatele telefonului, sub flash-ul camerei principale.

Comercial vorbind, ZUK Edge vine cu un preț de aproximativ 360 dolari pentru versiunea cu 6 GB de RAM, respectiv 330 dolari pentru cea cu memorie RAM de 4 GB. Va fi disponibil chiar din prima zi a anului viitor, deocamdată doar pe piața din China.

via FoneArena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code