HomeFeaturedFocusHuawei Mate 9 disponibil oficial in Romania

Huawei Mate 9 disponibil oficial in Romania

Se întâmplă relativ repede față de lansarea globală, la aproximativ două luni de zile, ceea ce reprezintă un mare plus pentru producătorul chinez, care încearcă să speculeze puțin perioada de dinaintea aparițiilor locale ale flagship-urilor din 2017 ale producătorilor concurenți. Huawei Mate 9 are câteva argumente solide pentru a se impune în preferințele utilizatorilor aflați în căutarea unui smartphone de top.

Telefonul va putea fi găsit în oferta eMag, la prețul de 2999 lei, urmând ca produsul să fie disponibil și la alți retaileri din open market. Deocamdată nu este listat pe eMag, probabil că va fi sus în câteva zile. Varianta adusă oficial de Huawei în România este Space Gray.

În cazul în care nu vă mai amintiți, Huawei Mate 9 propune un display IPS de 5,9 inchi full HD, protejat de o sticlă 2.5D. În spatele acestuia pulsează un chipset proprietar Kirin 960 cu procesor octa-core (4 x Cortex-A73 la 2,4 GHz și 4 x Cortex-A53 la 1,8 GHz) și GPU ARM Mali-G71 MP8, asortat cu o memorie RAM de 4 GB. Pentru stocarea interna avem 64 GB, ce poate poate fi extinsă via microSD cu încă 256 GB. În partea din spate Mate 9 vine cu un sistem dual camera cu un senzor RGB de 12 megapixeli și unul monocrom de 20 megapixeli, dezvoltat în parteneriat cu Leica și capabil să înregistreze video în format 4K. Pentru camera frontala este prevazuta una cu un senzor de 8 megapixeli. Un acumulator de 4000 mAh cu tehnologie SuperCharge (5A) prin USB Type-C, un Android 7.0 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei și conectivitate LTE completează lista cu detalii tehnice demne de evidențiat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep