HomeFeaturedFocusIn sfarsit un smartphone de top de la Vertu: Constellation

In sfarsit un smartphone de top de la Vertu: Constellation

De obicei producătorii de terminale de lux pun atât de tare accentul pe calitatea și proveniența exotică a materialelor pe care le folosesc în construcția dispozitivelor lor, încât ignoră aproape în totalitate partea tehnică. Astfel că am avut de multe ori configurații vechi de minim doi ani care, datorită hainelor de lux în care erau îmbrăcate, costau enorm. Iată că Vertu pare să fi înțeles că este loc și de mai bine și ne prezintă Constellation, un dispozitiv cu trăsături de flagship. E drept, de flagship de acum un an, dar totuși este un mare pas în față pentru brand-ul de lux.

Vertu Constellation este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 820 combinată cu o memorie RAM de 4 GB. Toate ascunse în spatele unui display AMOLED QHD de 5,5 inchi. O cameră foto principală de 12 megapixeli, o capacitate internă de stocare de 128 GB, o protecție de sticlă safir pentru ecran, conectivitate LTE, un acumulator cu o capacitate de 3220 mAh, un Android 6.0 Marshmallow și un conector USB Type-C completează lista de specificații tehnice pe care apare, în mod surprinzător pentru un Vertu, suportul dual-SIM.

Dincolo de detaliile tehnice primează pentru publicul înspre care se îndreaptă acest smartphone designul și materialele folosite. Faptul că este asamblat manual în Marea Britanie, că este construit dintr-un aluminiu special și că este învelit cu piele naturală provenită de la un atelier de tradiție din Italia, contează mult mai mult în ochii doritorilor. La fel, probabil, ca și butonul lateral fabricat dintr-un rubin.

Pe același principiu va cântări destul de greu în decizia de achiziție și prețul acestui smartphone de lux care va fi pus în vânzare pe la mijlocul lunii viitoare, preț care deocamdată nu a fost făcut public. Și, spre deosebire de principiile clasice și sănătoase, în acest caz un preț mare va fi văzut ca un argument în favoarea achiziției. Până la urmă, dacă vrei să fii vizibil și să surprinzi în anumite cercuri, trebuie să plătești.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep