HomeFeaturedFocusPrimele informatii de pret pentru Asus Zenfone 3 Zoom

Primele informatii de pret pentru Asus Zenfone 3 Zoom

Dacă la momentul anunțului oficial al lui Asus Zenfone 3 Zoom și Asus Zenfone AR nu au existat informații de natură comercială despre cele două terminale, iată că acum ies la iveală primele detalii desrpre posibilul preț al modelului Zenfone AR. Și sunt informații oficiale, făcute publice chiar de către Asus cu ocazia lansării modelului Pegasus 3S în țara natală. Astfel, versiunea de top, cea cu capacitate internă de stocare de 128 GB se pare că va costa aproximativ 500 de euro.

Este un preț valabil în Taiwan, așa că ar trebui să ne așteptăm la ceva mai mult pentru piețele europene. Probabil că detaliile complete vor fi făcute publice mai aproape de momentul începerii comercializării acestui terminal, estimat a se întâmpla undeva în luna februarie.

Ca o scurtă recapitulare, Asus Zenfone 3 Zoom este construit în jurul unui sistem dual-camera cu doi senzori de 12 megapixeli și cu capacitatea de zoom optic de 2.3X și vine echipat cu un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, protejat cu Gorilla Glass 5, un chipset Snapdragon 625, o cameră foto frontală de 13 megapixeli, mai multe versiuni de memorie (32, 64 sau 128 GB), 4 GB de memorie RAM, senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator de 5000 mAh. Prețul poate părea ușor mare pentru aceste specificații, însă faptul că este dedicat pasionaților de fotografie și are, cel puțin la nivel teoretic, niște argumente în acest sens, cred că îl face rezonabil ca ofertă. Poate că la un moment dat vom putea studia și din punct de vedere practic aceste argumente.

via Weboo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep