HomeFeaturedFocusWileyfox Swift 2X, un britanic pedant

Wileyfox Swift 2X, un britanic pedant

Sunt destul de rare momentele în care vorbim despre un smartphone sub brand englezesc, așa că nu am putut rata ocazia oferită de apariția oficială a lui Wileyfox Swift 2X, un smartphone care ne arată că și în Marea Britanie se poate construi un raport preț/specificații destul de atractiv. Telefonul nu este primul oferit de această companie, ba chiar vine ca un succesor al mai vechiului Swift 2. Haideți să ne aruncăm rapid privirea pe specificațiile sale tehnice și să decidem dacă este suficient de atractiv.

În spatele unui display full HD (1080p) de 5,2 inchi, protejat de sticlă 2.5D Gorilla Glass 3, pentru un efect de curbare, se ascunde o combinație formată dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core și o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 32 GB, două camere foto cu senzori de la Samsung, cea principală de 16 megapixeli, cea frontală, de 8 megapixeli, un acumulator de 3010 mAh cu Quick Charge 3.0, un senzor pentru citirea amprentei digitale, abilități dual-SIM, conectivitate LTE și un Android 6.0.1 Marshmallow formează restul configurației acestui smartphone.

Un preț de aproximativ 240 euro este cerut pentru el în Marea Britanie (evident, exprimat în lire). Un preț care mie mi se pare chiar cinstit pentru Europa. Voi ce părere aveți? Ar trebui să ne dorim un astfel de raport preț/specificații și sub brand românesc?

via Wileyfox

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep