HomeFeaturedFocusHugo Barra pleaca de la Xiaomi

Hugo Barra pleaca de la Xiaomi

Cel care a condus practic compania din postura de Vice Președinte al Xiaomi Global, omul care a gândit strategia comercială a companiei și cel de la care am avut mari așteptări în ceea ce privește expansiunea pe piețele occidentale, părăsește Xioami după aproape patru ani de relație. Locul său va fi luat de Xiang Wang, cel care s-a ocupat până în prezent de departamentul IP & Partnerships. Cred că acum speranțele de a vedea oficial Xiaomi pe piețele europene sunt și mai mici. Sper să mă înșel, dar, din nefericire am senzația că nu se va întâmpla.

Hugo Barra a anunțat mișcarea chiar el, pe contul său de Facebook, acolo unde a și afirmat că deocamdată vrea o perioadă de liniște alături de familia sa, în Silicon Valley, fără să detalieze în vreun fel planurile sale de viitor.

Dincolo de dezamăgirea mea legată de disponibilitatea telefoanelor sale pe piețele europene, Xiaomi este totuși o companie de succes, care este recunoscută la nivel global pentru raportul preț/specificații extrem de avantajos pentru utilizator pe care îl practică. Și este și meritul lui Hugo Barra, care a contribuit din plin la dezvoltarea acestui producător de smartphone.

Sunt curios pe unde îl vor purta pașii în viitor.

via Hugo Barra

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep